Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'nda (GMYO) personel ve akademisyenlere çiğ köfte partisi verildi.
Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu tarafından verilen çiğ köfte partisine İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Emin Aydın, Cumhuriyet Savcısı Bayram Vanlı, okul personeli ve akademisyenler katıldı.
Verilen partide bir konuşma yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, verdiği çiğ köfte partisinde personel arası buluşma ve kaynaşmayı amaçladığını söyledi ve katılımcılara teşekkür etti.
Buluşmada okulun eğitim kalitesinin artırılması, ilçe sorunları ve gündemdeki meseleler gibi önemli konular da değerlendirildi. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Gediz Meslek Yüksekokulu'nda Çiğ Köfte Partisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.