Geleneksel Medya Futbol Turnuvasında Kuralar Çekildi - Son Dakika
Yerel

Geleneksel Medya Futbol Turnuvasında Kuralar Çekildi

Ankara Ticaret Odası'nca (ATO) gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Geleneksel Medya Futbol Turnuvası'nda kuralar çekildi.

25.08.2015 14:20

Ankara Ticaret Odası'nca (ATO) gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Geleneksel Medya Futbol Turnuvası'nda kuralar çekildi.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki ASF Çalışma Ofisi'nde yapılan çekilişe, Odanın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ASF İcra Kurulu üyeleri ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileri katıldı.

Bezci, buradaki konuşmasında, son dönemlerde artan terör olayları nedeniyle festival kapsamında yapılması planlanan eğlenceye yönelik bazı etkinlikleri iptal ettiklerini açıkladı. Buna karşın, teröre prim vermemek için festivali iptal etmediklerini belirten Bezci, "Zaten terör kimse evinden çıkmasın, sokağa çıkmasın, alışveriş yapmasın istiyor. Bu festivali yapmamız lazım. Alışveriş festivalini belirlediğimiz tarihte yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Bezci, turnuvaya katılacak ekiplere de başarılar diledi.

ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan da festival bünyesinde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bazı kültürel ve sportif etkinlikler düzenlediklerini, Medya Futbol Turnuvası'nın da bunlardan biri olduğunu bildirdi.

Turnuva 28 Ağustos'ta başlayacak

Konuşmaların ardından, turnuvada karşılaşacak 32 takımın eşleştirildiği kura çekilişine geçildi. İlk kurayı ATO Başkanı Bezci çekti. Çekilişin ardından takımların temsilcilerine formaları teslim edildi. Tek maç eleme usulüyle yapılacak turnuva, 28 Ağustos'ta başlayacak.

Kura sonuçlarına göre eşleşen takımlar şöyle:

TRT Ankara Radyosu - Vahdet Gazetesi

Kanal 7 - Kon TV

Polis Radyosu - ATV

Kanal D - SGK TV

Anadolu Ajansı - Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Bülteni

Star Gazetesi - Habertürk TV

Akit Gazetesi - Milliyet Gazetesi

Haber Evet - Milli Gazete

-TRT - Hürriyet Gazetesi

Show TV - Radikal Gazetesi

Zaman Gazetesi - Aşk FM

Sabah Gazetesi - Habertürk Gazetesi

Fox TV - Beyaz Gazete

A Haber - Anadolu Gazetesi

Diyanet TV – Kanal 24

Kanal B - TV Net

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geleneksel Medya Futbol Turnuvasında Kuralar Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement