Genç İmam Toprağa Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genç İmam Toprağa Verildi

10.08.2012 18:07

Rize'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden imam Serdar Aktaş (29), toprağa verildi.

Rize'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden imam Serdar Aktaş (29), toprağa verildi.

Rize'nin Halatçılar Mahallesi Cami imamı ve Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'ın oğlu Serdar Aktaş için Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, HSYK Üyesi Ömer Köroğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile çok sayıda kişi katıldı.

Baba Aktaş, cenaze namazı öncesinde yaptığı konuşmada, oğlunun hem talebesi, hem meslektaşı hem de arkadaşı olduğunu belirterek, "Allah bu mübarek ayda, bu mübarek günde böyle takdir eylemiş. Bizi, çok genç yaşta oğlumuzla imtihan etmiş. Ondan gelene boyun eğmekten, dua etmekten, rıza göstermekten başka yapacağımız yoktur" dedi.

Hastalık süresince ve cenazede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Aktaş, kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybeden oğlunun cenaze namazını kıldırdı.

Genç imamın cenazesi, Köprülü köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Muhabir: Serhat Çağdaş

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genç İmam Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement