Gençlerin Coşkusuna Başkan Karahan'da Ortak Oldu - Son Dakika
Yerel

Gençlerin Coşkusuna Başkan Karahan'da Ortak Oldu

Gençlerin Coşkusuna Başkan Karahan\'da Ortak Oldu

Kütahya'nın Simav ilçesinde bünyesinde barındırdığı öğrencilere otel konforunda hizmet sunduğu için İSO-9000 kalite belgesi almaya hak kazanan 500 kişilik Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) hem kalite belgesinin onuruna, hem de öğrencilerin moral...

29.04.2013 13:19

Kütahya'nın Simav ilçesinde bünyesinde barındırdığı öğrencilere otel konforunda hizmet sunduğu için İSO-9000 kalite belgesi almaya hak kazanan 500 kişilik Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) hem kalite belgesinin onuruna, hem de öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak maksadıyla belediyenin de desteğiyle "Eğlence Partisi" düzenlendi.

Yurdun kafeteryasında düzenlenen partiye katılan 250 si kız 500 öğrenci piste fırlayarak yerel sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel eserler eşliğinde stres attı, moral buldu.

Üniversitelilerin coşkusuna etkinliğe destek veren Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın yanı sıra Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın, Gümüşsu Belediye Başkanı Mehmet Adıgüzel, Simav Belediyesi Meclis üyesi Erhan Kaymaz,

Simav Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, KYK Simav Yurt Müdürü Tevfik Karabacak ve yurt yöneticileri de katılarak ortak oldu.

Yurt Müdürü Tevfik Karabacak, üniversite öğrencilerine otel konforunda hizmet sunan kurumun bu özelliklerinden dolayı gönderinde kalite belgesi bayrağı dalgalandığını ve Türkiye'de bu yönde hizmet veren önemli birkaç yurttan birisi olmanın gururunu öğrenciler ve yerel yöneticilerle paylaşmak maksadıyla böyle bir etkinliğe destek verdiklerini söyledi.

Yurtta barınan öğrencilerde yoğun sınav maratonundan sonra eğlenerek stres atma fırsatı buldukları böylesine güzel bir etkinliğe destek veren Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, yurt yöneticilerine teşekkür etti.

Öğrencilerden bazıları, "Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Ayrıca Simav halkı bizi kendi evlatlarından ayırmıyorlar. Onlardan sürekli destek görüyoruz. Bu yüzden de Simav'ı da Simavlıları da çok seviyoruz" şeklinde konuşuyorlar. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlerin Coşkusuna Başkan Karahan'da Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement