Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü "Gençlik Umuttur, Umut Gelecektir" projesi kapsamında 40 öğrencinin katılımıyla Konya'ya gezi düzenlendi.
İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğünün de desteklediği proje kapsamında sosyal ve ekonomik seviyeleri düşük olan 40 öğrencinin, 1 amir ve 4 personelle Konya'ya götürüldüğünü söyledi.
Amaçlarının öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve sosyal faaliyetlerini geliştirmek olduğunu belirten Özcan, bir gün sürecek gezide öğrencilerin Konya'nın tarihi yerlerini gezeceğini kaydetti. - Adana
Son Dakika › Yerel › 'Gençlik Umuttur, Umut Gelecektir' Projesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?