Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile milletvekili adayları, Arapgir ilçesini ziyaret etti.

20.04.2015 15:15

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile milletvekili adayları, Arapgir ilçesini ziyaret etti.

Kaynarca mevkisinde davul-zurna eşliğinde halay ekibinin gösterileriyle karşılanan adaylar, partililerle Arapgir Toplantı Salonu'na geçti.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Başkanı Mehmet Tümer, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, il ve ilçe yöneticileri ile partililerin de katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Çalık, 12 yılda çok önemli hizmetler yaptıklarını ve her hizmetin takipçisi olduklarını kaydetti.

Tarihe sahip çıktıklarını belirten Çalık, "Konaklarımızı, camilerimizi, avlularımızı restore ettirdik. İçme sularını, kanalizasyonları KÖYDES projesi ile destekledik. Eğitime, öğrencilerimize sahip çıktık. Kanalizasyona 80 milyon, eğitime 12 milyon, ulaştırmaya 40 milyon ayırdık ve bunları size hizmete döndürdük. Yaptığımız çalışmalarla, donatılarla Arapgir'e 8,5 milyonluk yatırım yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Diğer adaylar da AK partinin Arapgir'de en yüksek oyu alacağından şüpheleri olmadığını belirterek, vatandaşlardan sandığa mutlaka gitmelerini istedi.

Çalık ve AK Parti Malatya milletvekili adayları Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci daha sonra çarşı esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement