AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Sakarya Balkan Göçmenleri Derneğini ziyaret etti.
İsen, burada yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerin Türkiye'nin yanı sıra tüm Balkanlardaki ülkeleri de ilgilendirdiğini söyledi.
Türkiye'nin güçlü ülke olmasının önemine değinen İsen, "Büyüklerimizin, dedelerimizin çektiği büyük sıkıntıları, sürgünleri çileleri de iyi okumamız gerekiyor" dedi.
Son günlerde yaşanan terör olaylarının vatandaşları tedirgin ettiğini vurgulayan İsen, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
Sakarya Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Erdinç Bilaloğlu ise İsen'in yaptığı çalışmaları takip ettiklerini kaydetti.
Ziyarete, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu ve Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Erol Ulu da katıldı.
Son Dakika › Yerel › Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.