Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti, 7 Haziran'daki seçimlerde Kütahya'dan milletvekili adayları olan Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan'ı Domaniç'te tanıttı.

24.04.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti, 7 Haziran'daki seçimlerde Kütahya'dan milletvekili adayları olan Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet TanDomaniç'te tanıttı.

Nazlı, parti binasında yaptığı konuşmada, kendilerinin merkez ve ilçe sorunlarını çok iyi bilen bir ekip olduklarını söyledi.

Bu gücün bölünmesine izin vermeyeceklerini belirten Nazlı, "4 aday olarak el ele Ankara'da ülkemiz ve Kütahya'mız için çalışacağız. Domaniç'in bende ayrı bir yeri var. Kuruluş toprakları olan Domaniç bizler için çok önemli" dedi.

Kavuncu ise Domaniç için yapılmış olan ve tamamlanmış olan projeler hakkında bilgi verdi.

Hedeflerinin Kütahya'dan 4, Türkiye genelinden ise 400 milletvekili çıkarmak olduğunu belirten Kavuncu, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimizde bizden istediğiniz en çok şey yoldu. Bakın 2012 yılında yolumuzu ihale ettik, Tunçbilek-Domaniç'in 27 kilometrelik yolunun yapım süresi 2016 yılına kadar. Bu noktada yüklenici firmayla sürekli görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yolumuz başlayacak. Müteahhit bitirecek biz parasını vereceğiz. Çünkü bu yol sadece Tunçbilek ve Domaniç'i birleştiren yol değil, bu yol güneyi Marmara'yla, birleştiren ana yollardan bir tanesi haline geliyor."

Aday tanıtım toplantısına, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş da katıldı. Adaylar, daha sonra esnaf ziyareti yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement