Genel Sekreter Semur'dan Personele Yemek - Son Dakika
Yerel

Genel Sekreter Semur'dan Personele Yemek

Genel Sekreter Semur\'dan Personele Yemek

Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, temizlik personeliyle yemekte bir araya geldi.

24.03.2016 14:55

Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, temizlik personeliyle yemekte bir araya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla açılışı yapılan İpekyolu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi temizlik personeliyle hastanenin yemekhanesinde bir araya gelen Genel Sekreter Semur, "Hastane açıldığında ve sonrasında büyük bir özveri ile geceli gündüzlü çalışan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu yemeği de sizlere moral vermek amacıyla tertipledik. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Bu özverili çalışmanızın devamını diliyorum" dedi.

Yemeğe Hastane Başhekimi Op. Dr. Necat Almalı, İdari Mali Hizmetler Müdürü Orhan Diler ile hastanenin temizlik personeli katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Sekreter Semur'dan Personele Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement