Gıda Kümelerinin Etkinleştirilmesi Projesi Tanıtıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gıda Kümelerinin Etkinleştirilmesi Projesi Tanıtıldı

Gıda Kümelerinin Etkinleştirilmesi Projesi Tanıtıldı
28.10.2016 22:54

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Nitelikli Gıda Kümelerinin Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında İpekyolu Kalkınma Ajansı’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Nitelikli Gıda Kümelerinin Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında İpekyolu Kalkınma Ajansı'nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı kapsamında finanse edilecek proje ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde nitelikli gıda kümelerinin oluşturulması ve aktif hale getirilmesi amaçlanıyor.

Bilgilendirme toplantısında konuşan Proje Direktörü David Fenning, projelerin başlangıç aşamasında paydaşlarla düzenlenen toplantıların çok önemli ve faydalı olduğunu söyledi. Proje Takım Lideri Santiago Botas tarafından projenin içeriği ve faaliyetleri üzerinde ayrıntılı sunumu ile devam eden toplantı, katılımcıların soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Toplantıya GAP Bölge Kalkınma İdaresi, Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Nizip Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, Kilis ve Adıyaman İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlükleri, Şahinbey ve Şehitkamil Ziraat Odaları temsilcileri ile Ajans uzmanları katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıda Kümelerinin Etkinleştirilmesi Projesi Tanıtıldı - Son Dakika


Advertisement