Gkv'liler İngilizce Wicked Adlı Müzikali Sahneliyor - Son Dakika
Yerel

Gkv'liler İngilizce Wicked Adlı Müzikali Sahneliyor

Gkv\'liler İngilizce Wicked Adlı Müzikali Sahneliyor

GKV Özel Liseleri geleneksel olarak her yıl hazırladığı ve sanat severlerin merakla beklediği İngilizce Müzikal gösterisinde bu yıl 'Wicked' adlı oyunu sahneleyecek.

14.05.2012 14:14

GKV Özel Liseleri geleneksel olarak her yıl hazırladığı ve sanat severlerin merakla beklediği İngilizce Müzikal gösterisinde bu yıl 'Wicked' adlı oyunu sahneleyecek.

Sanat severlerin yoğun ilgi gösterdiği GKV Özel Okullarının İngilizce müzikal gösterilerinde bu yıl Wicked adlı İngilizce Müzikal sahneye hazırlandı. Uzun ve yorucu geçen çalışmalarda öğretmen ve öğrenciler büyük bir özveri içerisinde hazırlıkları tamamlandı. Müzikalin halka açık olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç Dr Atanur Vergili, yabancı dil eğitim ve öğretiminde GKV Özel Okullarının yüksek bir standarda sahip olduğunu ve sahnelenen oyunların tamamının İngilizce olarak seslendirildiğini sözlerine ekleyerek "Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından büyük emekler ve özverili çalışmalar sonucu sahneye hazırlanan İngilizce Müzikalimiz aynı zamanda bu alandaki bir GKV geleneğinin en güzel örneğidir. GKV Özel Liseleri her yıl bir İngilizce bir Türkçe tiyatro oyununu ve müzikali sahneye koyarak uzun yıllardır önemli bir misyon üstlenmiş ve bunu başarıyla yerine getirmiştir. Tamamı İngilizce olarak sahnelenen müzikalin başarıyla sahneleneceğini umuyor sanat severleri aramızda görmek istiyoruz" dedi.

15 Mayıs 2012 Salı günü GAÜN Atatürk Kültür Merkezinde saat 20.00'de sahnelenecek olan müzikalde GKV Özel Liseleri öğrencilerinden Ayşe Edizer, Yağmur Aşar, Beril Er, Mert Elbeyli, Ece Işık, Alanya Edizer, Onur Kutlar,Onur Alagöz, Merthan Kamber, Yağmur Fındık, Berika Kuyucu, İlayda Ekener, Mete Düşkün, Uygar Körcük, Sinan Dölek, Gül Aksoy, Halit Kürkçü, Emre Güntin, Yusuf Özgür,Fırat Aydın, Merve Söylemez, Rengin İşbilen, Semah Nur Tepe, Oğuz Aras, Esra Aksoy, Didar Kısacık, İdil Aliosmanoğlu, İlayda Taşatan, Gökşen Köreken, Damla Özüpak, Mert Kervancıoğlu, Ayberk Nalbantoğlu, Baran Tural, Arda Akgül, İlayda Ekener, Yağmur Aşar, Nagihan Bulut ve Gül Aksoy rol alırken müzikalin yönetmenliğini GKV Özel Liseleri İngilizce Öğretmeni Nursev Kadıoğlu yapıyor. Müzikalde ayrıca GKV Özel Okulları öğretmenlerinden Hakan Alnıaçık, Berkay Tahtacı, Özlem Kara, Özlem Semizoğlu, Tülay Kıratlı, Hayal Bazoğlu, Banu Demirdağ, Elif Yaman, Mehmet Serçeler, Pelin Akan Ve

Özlem

Semizoğlu Görev Alırken Gkv'li Personellerden

Mustafa Özbal, Coşkun Aydemir, Kadir Taşçılar ve Endam Aslan'da çalışmalarda çeşitli görevler üstlenerek müzikalin başarıyla hazırlanmasında önemli rol oynadılar.

15 Mayıs 2012 Salı günü GAÜN AKM'de saat 20.00'de sahnelenecek olan Wicked adlı İngilizce Müzikal'de konu olarak mitolojik bir olay işleniyor. Müzikalde Teninin rengi yeşil olduğu için doğduğu günden beri herkesin garipsediği Elphaba ne ailesi ne de arkadaşları tarafından benimsenir. Halbuki tabiat ustu güçlere sahiptir ve bunun fark edilmesiyle birlikte başına gelmeyen kalmaz. Elphaba ve güzeller güzeli Glinda'nin arkadaşlık macerasında ezeli rakipler olan iyilik ve kötülüğün savaşına tanıklık edeceğiz akıcı ve sürükleyici bir macera gözler önüne serilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv'liler İngilizce Wicked Adlı Müzikali Sahneliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement