Gölhisar'lı Öğrenciler Kepez'de - Son Dakika
Yerel

Gölhisar'lı Öğrenciler Kepez'de

Gölhisar\'lı Öğrenciler Kepez\'de

Burdur'un Gölhisar ilçesinde bulunan Yusufça Ortaokulu öğrencileri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti.

07.12.2013 11:24

Burdur'un Gölhisar ilçesinde bulunan Yusufça Ortaokulu öğrencileri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Burdur'un Gölhisar ilçesinden kendisini ziyarete gelen Yusufça Ortaokulu öğrencilerine yerel yönetimler hakkında bilgiler verdi.

Yusufça Ortaokulu Müdürü Muhsin Bölüm ve öğretmenleri eşliğinde Başkan Hakan Tütüncü'yü ziyarete gelen 8'inci sınıfta eğitim gören 32 öğrenci, ilk olarak belediye hizmet binasındaki birimleri gezerek, birimlerin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi sahibi oldu.

Daha sonra Kepez Belediye Meclis Salonu'nda Başkan Tütüncü'yle bir araya gelen öğrenciler, yerel yönetimler ve merak ettikleri konular hakkındaki bilgi sahibi olma fırsatı buldu. Başkan Tütüncü, ziyaretin sonunda öğrencilere Vehbi Vakkasoğlu'nun "Çanakkale Aslanları" kitabını hediye ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölhisar'lı Öğrenciler Kepez'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement