Görme Engelliler Judo Milli Takım Kampı - Son Dakika
Yerel

Görme Engelliler Judo Milli Takım Kampı

Görme Engelliler judo Milli Takımı Aksaray'da kampa girdi.

15.02.2012 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görme Engelliler judo Milli Takımı Aksaray'da kampa girdi.

Görme Engelliler Judo Milli Takımı, Federasyonun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Paralimpik Olimpiyatları Hazırlık ve Milli Takım Sporcu Seçmeleri için Aksaray'da kampa girdi.

Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Judo Sorumlusu Hasan Duman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü'ne bağlı Kamp Eğitim Merkezindeki kampın 19 Şubat 2012 tarihinde sona ereceğini söyledi.

Federasyonun bütün bütün branş kamplarının Aksaray'da yapıldığını belirten Duman, Aksaray'daki sıcak ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Duman, 27-28 Ocak 2012 tarihinde Judo Türkiye şampiyonası yapıldığını, şampiyonada dereceye giren sporcuları Aksaray'da kampa aldıklarını belirtti.

Görme Engelliler Judo Milli Takım antrenörü Muzaffer Uluçam ise yaptığı açıklamada, Aksaray kampına 11'i bayan 32 sporcunun katıldığını söyledi.

Hedeflerinin Paralimpik Olimpiyatları olduğunu belirten Uluçam, şunları kaydetti:

"23-24-25 Mart 2012 tarihinde Almanyada bir turnuvaya katılacağız, 14 kampımız daha var. Haziran ayında Litvanya'da hazırlık turnuvası, Fransa ve Azerbaycan ile ortak çalışmamız olacak. Dolu dolu geçecek 6 ayımız var. 2008 yılında 1 sporcu ile Paralimpik Olimpiyatları katılmıştık oradan 4 kota aldık 1 de yedeğimiz var. Hazırlıklarımız sürüyor, Türkiye için büyük şeyler yapmak istiyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımıza, Federasyon Başkanımıza Aksaray Valisi ve Gençlik Hizmetleri Aksaray İl Müdürümüze destekleri ve sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra kamplarımızı Aksaray'da alacağız buradaki ilgi ve tesislerden çok memnunuz."

- AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görme Engelliler Judo Milli Takım Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement