Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Kasım Ayı Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Kasım Ayı Toplantıları Devam Ediyor

Gümüşhane İl Genel Meclisi\'nin Kasım Ayı Toplantıları Devam Ediyor

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir, İl Genel Meclisi’nin devam eden Kasım ayı toplantılarına katıldı.

06.11.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir, İl Genel Meclisi'nin devam eden Kasım ayı toplantılarına katıldı.

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantıda kürsüden Meclis üyelerine seslenen Demir, kararların neredeyse tamamını oy birliğiyle alan İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Bu durumun Türkiye'de belki de ilk olduğunu vurgulayan Demir, "İl Genel Meclisi muhtarlarımız için çok önemli. Eskiden Bölge Müdürlüklerinde yapılan işlerimiz şimdi burada, mahallinde ve anında halloluyor. Sizler yaptığınız içi küçümsemeyin. Muhtarlarımızdan desteklerinizle ilgili oldukça fazla olumlu geri dönüş alıyoruz. Hepinize teşekkür ederiz" dedi.

Toplantıda daha sonra gündem maddeleri görüşüldü. İl Özel İdaresi ile Belediye Başkanlıkları arasında imzalanan protokoller kapsamında sezon boyunca yapılan asfalt çalışmaları hakkında Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Kocaman tarafından Meclis üyelerine bilgi aktarıldı.

Toplantının sonunda bir değerlendirme yapan Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar'ın Gümüşhane ziyaretini değerlendirdi.

Yayar'ın Gümüşhane'ye gelmesinin Süleymaniye Kayak Merkezi için olumlu bir gelişme olduğunu belirten Bayraktar, "Biran önce burayı devreye almamız lazım. Muzaffer Demirhan'ın torunları olarak bu işe dört elle sarılarak biran önce nihayete erdirmeliyiz. 2017 yılında Erzurum'da yapılacak olan organizasyondan pay almak için Gümüşhane olarak tesislerimizi yetiştirmeliyiz. Eksik bırakmadan herşeyi planlı bir şekilde yaparak 57 kez Türkiye şampiyonluğu, 4 kez de olimpiyatlara katılan dağların delisi Muzaffer Demirhan'ın adına layık bir tesis kurmalıyız" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin Kasım Ayı Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement