Güvenç, Gıda İmalatçılarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Güvenç, Gıda İmalatçılarını Ziyaret Etti

Güvenç, Gıda İmalatçılarını Ziyaret Etti

AK Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Gıda İmalatçıları Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

29.01.2014 14:20

AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Gıda İmalatçıları Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

GAP Gıda İhtisas Yapı Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Celalettin Güvenç, Gıda İmalatçıları Sitesi esnafının görüş ve önerilerini dinleyerek, yapacakları projeleri ve şehrin tamamının sorunlarının çözümü hususunda atacakları adımları anlattı.

Gıda İmalatçıları Sitesi'nin bulunduğu bölgeyi canlandırıp, cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden Celalettin Güvenç, bu bölgeye park ve konut da yapacaklarını söyleyerek, sanayide çalışan insanların hayatını kolaylaştırmak adına yaşanabilir alanlar, nefes alacakları, alışveriş edecekleri bir yaşam alanı yapacaklarını ifade etti.

30 Mart yerel seçimlerin önemine değinen Celalettin Güvenç, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti desteklendiği zaman, kim milletin aleyhine çalışıyorsa, hangi delikteyse onu bulacağız. Bizim böyle yumuşak göründüğümüze bakmasınlar bunu da söyleyeyim size. Kim halka zülüm ediyor, kim haklıya karşı hareket ediyor? Bunlar hak ve halk düşmanıdır birçoğu; bunlara ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ama zamanlama çok önemli, gücümüz şu anda bu kadarına yetiyor. Allah devlete ve hükümete zeval vermesin. Biz belediyemizi halkın ve milletin belediyesi yapacağız" dedi.

2010 yılından bu yana gıda imalatçılarını tek çatı altında topladıklarını söyleyen Kureyşi Çelik, 4 yıl içerisinde 80 yakın işletme kurduklarını, 60'a yakın işletmeyi Tarım Bakanlığı Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan 19 milyon TL'ye yakın hibe aldıklarını belirtti.

Çelik, yol ve alt yapı sorunları olduğunu anlattı.

Gıda İmalatçılarını ziyareti esnasında AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Celalettin Güvenç'e; İl Başkan Vekili Erkan Sözen, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güvenç, Gıda İmalatçılarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement