Tüm Özel Güvenlik ve Hizmet İşçileri Sendikası (Güvenlik-İş) Genel Başkanı Bolat Ankaralı, bir dizi temas ve ziyaretler için 24 Mayıs'ta Malatya'ya gelecek.
28 Nisan 2012 tarihinde olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren kısa adı Güvenlik-İş olan Tüm Özel Güvenlik ve Hizmet İşçileri Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı'nın, teşkilat ziyaretlerine öncelikle Malatya'dan başlamak suretiyle tüm Türkiye'deki teşkilatları ziyaret edeceği bildirildi.
Ankaralı'nın Malatya'da ziyaret programı şöyle: "24 Mayıs 2012 günü saat 10: 00 da Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Saat 11: 30 da Malatya Valiliği, Doç.Dr. Ulvi Saran, Saat 14: 00 Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü Mustafa Kandemir, Saat 15: 00 Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Ünsal Özgen, Saat 16: 00 Malatya Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, Saat 17: 00 de Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Vahap Boztepe." - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Güvenlik İş'ten Malatya Ziyaretleri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.