Hakkari'deki Çatışma - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hakkari'deki Çatışma

05.08.2012 17:46

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yaşanan terör saldırısında şehit olan 6 asker ve 2 korucunun yakınlarına başsağlığı diledi.

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yaşanan terör saldırısında şehit olan 6 asker ve 2 korucunun yakınlarına başsağlığı diledi.

Turanlı yayımladığı mesajında, "Yaklaşık 30 yıldan beri devam eden bu şiddetin son bulması için hükümetimiz tüm gerekli adımları atmıştır. Kürt sorunun temel unsurlarını teşkil eden nedenler üzerinde çalışmalar yapmış ve demokratik açılımı başlatmıştır. Yaşamını yitiren kim olursa olsun bizleri derinden üzmektedir. Savaş, kan ve ölümlerle asla demokrasi ve barış getirilemez. Bu mübarek ramazan ayında bir çok eve ateş düşmüş, annelerin ciğerleri yanmıştır" dedi.

Turanlı, "Kardeş kanı dökmenin" hiçbir dinde izahının olmadığını dile getirerek, "Rahmetin bol olduğu bugünlerde her kesin elini vicdanına koyması ve muhasebe yapması gerekir. Tek dua ve dileğimiz artık daha fazla kanın dökülmemesidir" ifadelerini kullandı.

Muhabir: İsmail Kaya/ Adem Yılmaz

Yayıncı: İsmail Fidan - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'deki Çatışma - Son Dakika


Advertisement