Has Parti Mahalli Seçimlere Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Has Parti Mahalli Seçimlere Hazırlanıyor

Has Parti Mahalli Seçimlere Hazırlanıyor

HAS Parti, 2014'de yapılacak mahalli seçimler kapsamındaki 17.bölge toplantısını Osmaniye'de gerçekleştirdi.

26.03.2012 15:59

HAS Parti, 2014'de yapılacak mahalli seçimler kapsamındaki 17. bölge toplantısını Osmaniye'de gerçekleştirdi.

Toplantıya Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Osmaniye ve Kilis il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Kocaeli eski milletvekili Mehmet Batuk toplantının açılışında yaptığı konuşmada "Bundan sonra Türk siyasetinin en etkin partisi HAS Parti olacak. Bunu 2014 yılında yapılacak mahalli seçimlerde mahalli idarelerde ve daha sonra yapılacak genel seçimlerde inşallah genel idarede göreceğiz. Bizler insanlarımız ayrım yapmadan herkese hizmet etmek üzere hasbi duygularla yola çıkmış bir partiyiz. Ne siyasa ne piyasa önce insan diye yola çıktık. Bizler laf kalabalığı, karalama, kavga siyaseti değil, medeniyet siyaseti yapıyoruz, yapacağız" dedi.

Parlamentoda olmamalarına rağmen bugün en etkin ve aynı zamanda en olumlu siyaseti yaptıklarını ifade eden Batuk, şunları söyledi.

"Bugün Türkiye'nin en önemli temel meselelerinden biri yeni bir anayasa yapılmasıdır. Artık darbe anayasası dönemi bitmelidir. Aslında bütün partiler bunun sözünü verdiler. Bunun için de mutabakat ve uzlaşma önemlidir. Ancak görünen o ki partiler uzlaşmamak için bir birlerinden uzaklaşmak için ne

gerekiyorsa onu yapıyorlar. Bir başka umut kırıcı hususta Meclis daha bir senesini dahi doldurmadan çok yorgun ve yıpranmış görünüyor. Has Parti olarak bu önemli meselenin takipçisi olacağız. ve Meclis partilerine diyoruz "Kavgayı bırakın yeni anayasa yapın." Biz bu anayasayı ya yaptıracağız ya da gelip yapacağız." - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Has Parti Mahalli Seçimlere Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement