Sağlık Bakanlığı'nın, 'taburcu olan hastalara evlerinde ziyaret uygulaması', Oltu'da hastane yönetimi tarafından haftada bir kez gerçekleştiriliyor.
Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Muhammet Çelik, Oltu Devlet Hastanesi Müdürü Şafak Gürbüz, Müdür Yardımcısı Murat Kartal ve Sağlık Bakım Müdürü Ayfer Gün, Oltu ilçesine bağlı Sarısaz ve Ballıca köyündeki hastaları evlerinde ziyaret etti.
Ekip, hastalara hastanede yapılan tedavi aşamasından memnun olup olmadıklarını sordu. Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Muhammet Çelik, Sarısaz köyünde 84 yaşındaki İsmail Yıldız'la sohbet ederek, "Bu hafta köylere çıktık. Önümüzdeki hafta ilçe merkezinde, daha sonra da farklı köylerde ziyaretlerde bulunacağız" dedi. - ERZURUM
Son Dakika › Yerel › Hastane Yönetiminden Hasta Ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.