Hatay'daki Sağanak ve Heyelan - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'daki Sağanak ve Heyelan

02.07.2015 14:32

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanın ardından başlatılan çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanın ardından başlatılan çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

HATSU'dan yapılan açıklamada, geçen hafta İskenderun ilçesine bağlı Sarıseki, Azganlık ve Kavaklıoluk mahallelerinde yaşanan sel ve heyelan felaketinde zarar gören yerlere anında müdahale edildiği belirtildi.

Selden etkilenen 31 ev, 4 fabrika, 2 okul, 1 sağlık ocağı ve 1 eczanedeki suyun vidanjör ve motopomp yardımıyla tahliye edildiğini bildiren açıklamada, afetten dolayı içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında oluşan arızaları onarma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Bölgede şu ana kadar 100 metre yağmur suyu hattı ve 50 metre içme suyu hattı döşendiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'daki Sağanak ve Heyelan - Son Dakika


Advertisement