Hatay Valisi Lekesiz Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay Valisi Lekesiz Açıklaması

18.02.2012 15:20

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İstanbul'da Hatay'ı en iyi şekilde tanıtacaklarını belirtti.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İstanbul'da Hatay'ı en iyi şekilde tanıtacaklarını belirtti.

Lekesiz, İskenderun'da Yörük Çadırı Cafe'de, İTSO tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, "İstanbul'da Hatay Günleri" programının bu yıl 28 Mart-1 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.

"Hatay Günleri"nin Hatay Valiliğinin koordinesinde Hatay Eğitim, Kültür, Tanıtım ve Dayanışma Derneği işbirliğinde yapılacağını ifade eden Lekesiz,

"İstanbul'da Hatay'ı en iyi şekilde tanıtacağız. Hatay'da birbirinden güzel birçok değer bulunuyor. Bu güzelliklerin tüm ülkeye tanıtılması gerekiyor" diye konuştu.

Hatay Eğitim, Kültür, Tanıtım ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçar ise geçtiğimiz yıl İstanbul Feshane'de düzenlenen etkiliğin bu yıl yine aynı yerde düzenleneceğini kaydetti.

Toplantıya İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Emin Dönmezer, İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay, İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Genç İşadamları Derneği (İSGİAD) Başkanı Gökhan Gökten, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, belde belediye başkanları, kurum müdürleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Valisi Lekesiz Açıklaması - Son Dakika


Advertisement