Havza Tso Başkanı Erkan Acar Oldu - Son Dakika
Yerel

Havza Tso Başkanı Erkan Acar Oldu

Havza Tso Başkanı Erkan Acar Oldu

Havza ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Başkanı Erkan Acar oldu.

03.07.2013 10:25

Havza ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Başkanı Erkan Acar oldu.

TSO'da 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilen, meslek organları ile TSO Meclisinin belirlendiği seçimin ardından toplanan Havza TSO  Meclisi yeni yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, meclis başkanı ve meclis yönetimini belirledi.

On kişilik Havza TSO Meclisi tarafından yapılan oylamada kullanılan 8 oyun 7'sini alan Erkan Acar Havza TSO'nun yeni başkanı oldu. Bir oy ise geçersiz sayıldı.

Yapılan oylama sonucunda Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Sayman Üye Yakup Akekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun İkiz ve Recep Teper, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ise Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Meclis Başkan Yardımcısı Reşit Alkan, Meclis Katip Üyesi Yakup Akekin, Meclis Üyeleri Tuğrul Öngel, Saffet Ergin ve Mahmut Karahan oldu.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Erkan Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada kısa süre içinde Havza TSO yönetimi ve meclisinin toplanacağına değinerek, "Önceliğimiz kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimizi gerçekleştirmek için izlenecek yol haritasını çıkaracağız. Bu hedeflerimize ulaşmak için Tüm kamu kurum ve kuruluşları, diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket etmek için gerekli araştırmaların yapılarak Havza için bir güç birliği oluşturmayı hedeflemekteyiz" dedi.

Acar, şöyle devam etti:

"Bizden önce Havza Ticaret Odasına Hizmetleri geçen tüm yönetim kurulu başkanlarına, yönetim kurulu üyeleri ile meclis başkanları ve meclis üyelerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca Havza Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine yoğun katılım ve ilgi gösteren üyelerimize, Havza halkına, emeği geçen kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personeline, odamız çalışanlarına teşekkür ederim." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Tso Başkanı Erkan Acar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement