Çerkezköylü Öğrenciler İstanbul'da Okulları Gezdi - Son Dakika
Yerel

Çerkezköylü Öğrenciler İstanbul'da Okulları Gezdi

Çerkezköylü Öğrenciler İstanbul\'da Okulları Gezdi

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji 8. sınıf öğrencileri, İstanbul'daki liseleri yakından tanımak amacıyla İstanbul'a gitti.

28.12.2013 09:33  Güncelleme: 09:58

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji 8'inci sınıf öğrencileri, İstanbul'daki liseleri daha yakından tanımak amacıyla İstanbul'a gitti.

Özel Gülerçin Koleji kafilesinin İstanbul Liseleri gezisi kapsamındaki ilk durağı Kadıköy Anadolu Lisesi oldu. Kadıköy Anadolu Lisesi'nde kendilerini daha önce Özel Gülerçin Koleji'ndem mezun olan öğrencilerinin karşılayıp ağırladığını ifade eden Gülerçin Koleji yönetimi, "Bu gerçekten çok mutluluk verici bir duyguydu. Çünkü önceki yıllarda onlarla bu gezilere gitmiştik ve artık onlar hayallerini kurdukları okuldaydılar. Mezun öğrencilerimiz bu yıl ki 8'inci sınıf öğrencilerimize sınava nasıl hazırlandıklarını anlattılar. Okullarını bize tanıttılar ve gezdirdiler" diye konuştu.

Özel Gülerçin koleji öğrencilerinin bir sonraki durağı ise Galatasaray Lisesi oldu. Okulun görkemli yapısına hayran kaldıklarını kaydeden okul yönetimi ve öğrenciler daha sonra Akbatı Alışveriş Merkezi gezdi. Gülerçin Koleji kafilesi gezilerin ardından Çerkezköy'e geri dönmek üzere yola çıktı. Özel Gülerçin Koleji 8'inci sınıf öğrencileri ise gezilen okullara hayran kaldıklarını belirterek, bu okullarda eğitim öğretim görebilmek adına çok çalışacaklarını söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköylü Öğrenciler İstanbul'da Okulları Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement