Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Gediz ilçesinde yapılan 3. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması'nın Arapça Şiir ayağında birinci, Arapça Bilgi Yarışmasında dördüncü olan Hisarcık İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kaymakam Mustafa Koç tarafından kabul edildi.
Hisarcık İmam Hatip Lisesi Müdürü Uğur Azak, Rehber Öğretmen Mevlüt Arıcı ile birlikte Arapça Şiir ayağında birinci olan Umut Özkaya, Bilgi Yarışmasında dördüncü olan Kader Gülmez, Hatice Işık, Muhammet İşleyen ve Fatma Turan isimli öğrencileri kabul eden Kaymakam Mustafa Koç, " Değişik alanlarda başarılı olmanız bizleri gururlandırıyor, sevindiriyor. Emeklerimizin boşa gitmediğini görüyoruz. Her zaman söylüyorum. Siz bizim
geleceğimizsiniz. Geleceğimizi bu şekilde başarılı ve parlak görmek biz büyükleri gururlandırıyor, ileriye daha emin gözlerle bakmamızı sağlıyor. Sizleri ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. İnşallah Kütahya'da yapılacak bölge yarışmada da başarılı olursunuz" dedi.
Kaymakam Koç, öğrencilere birer pantolon hediye etti. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Hisarcık Kaymakamı Koç, Başarılı İhl Öğrencilerini Kabul Etti - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?