Hizan'da Öğrencilere Seminer Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Hizan'da Öğrencilere Seminer Verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Temsilciliğince, Hizan'daki 12. sınıf öğrencilerine meslek seçimi ve geleceğin meslekleri hakkında seminer verildi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Temsilciliğince, Hizan'daki 12. sınıf öğrencilerine meslek seçimi ve geleceğin meslekleri hakkında seminer verildi.

Hizan Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde konuşan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Bölge Ofisi Genel Müdürü Özge Burak, 4 yıldır Van bölgesinde hizmet verdiklerini  söyledi.

Bölgeye il ve ilçelerde meslek seçimi, sınav kaygısı, geleceğin meslekleri konusunda öğrencilere seminer verdiklerini ifade eden Burak, şöyle konuştu:

"Burada tanıtım çalışmalarımızı da yürütüyoruz. Bölgeden gelen kayıtları Kıbrıs'a gitmeden Van ofisimizde gerçekleştiriyoruz. Kadir Has Anadolu Lisesi ve Hizan Lisesi öğrencilerine meslek seçimi ve geleceğin meslekleri hakkında sunum yaptık. Bilinçli meslek seçimi ve meslekler hakkında bilgi verdik. Aynı zamanda üniversitemizin taban puanını, burs ve fiyatları konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdik."

Seminer, soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi. - Bitlis

Kaynak: AA