Hizmlete Lokmalı Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Hizmlete Lokmalı Teşekkür

Hizmlete Lokmalı Teşekkür

AK Parti Malatya heyeti, Akçadağ Kümekavak Köyü'nü ziyaret etti.

03.06.2013 15:41

AK Parti Malatya heyeti, Akçadağ Kümekavak Köyü'nü ziyaret etti. Ziyarette köy muhtarı ve halkı köylerine yapılan hizmetten dolayı AK Parti Malatya İl Teşkilatına lokma (etli bulgur pilavı) ziyafeti verdi.

Toplantıya, Akçadağ İlçe Kaymakamı Ramazan Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, AK Parti İl Başkanı

Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Turan Canpolat, Murat Turgut, Selim Çağlar,AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, partililer ve köy köy halkından geniş bir katılım oldu.

AK Parti İl Başkanı

Tüfenkci, konuşmasında hizmet ve insan odaklı çalışmanın önemine vurgu yaparak duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Devletin vatandaşa yaptığı bu hizmetleri görünce bizler de mutluluk duyuyoruz. AK Parti iktidarının derdi, davası halkının huzuru, mutluluğu ve refahıdır. Bugüne kadar attığımız ve bundan sonra atacağımız her adım da bu doğrultuda olacaktır.

Hizmet odaklı insan odaklı çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bugün bir kez daha görüyoruz. Muhtarımızın vermiş olduğu bu lokma ziyafeti için kendisine ve tüm köy halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetlerin devamı gelir ve bir başka lokmada yine bir ara geliriz" ifadelerini kullandı.

Akçadağ İlçe Kaymakamı Ramazan Keskin ise konuşmasında yapılan hizmetlerden ve yatırımlardan bahsetti. Keskin, "Akçadağ Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak, İl Özel İdare'nin de desteğiyle Kümekavak Köyü'ne ve diğer 69 köyümüze hizmet götürmek için çaba sarf ediyoruz. İmkanlarımız ve gücümüz yettiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Kümekavak Köyü'ne 2011 yılında fosseptik kazandırdık, 2012 yılında sulama projesini hayata geçirdik. Bu yıl ise içme suyu şebekesini

geliştirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kümekavak Köy Muhtarı ise konuşmasından köye yapılan içme suyu hizmeti dolayısıyla lokma ziyafeti verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmlete Lokmalı Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement