Hollanda bayraklı yolcu gemisi Alanya Limanı'na demirledi - Son Dakika
Yerel

Hollanda bayraklı yolcu gemisi Alanya Limanı'na demirledi

Hollanda bayraklı yolcu gemisi Alanya Limanı\'na demirledi

Antalya'nın turistik ilçesi Alanya Limanı'na Hollanda bayraklı Oosterdam yolcu gemisi demirledi. Gemiden inen turistler ilçenin tarihi yerlerini gezdi. Alanya'ya sezonun ilk yolcu gemisi olan Oosterdam, bin 973 yolcu ve 785 personel ile gelmişti. Gemiden inen turistler, Alanya'nın tarihi yerlerini gezip hatıra fotoğrafı çektirdi. Yolcu gemisi akşam saatlerinde Limasol Limanı'na hareket edecek. Ağustos ayında ise Alanya'ya bir sefer daha yapması planlanıyor.

16.05.2024 11:16

Antalya'nın turistik ilçesi Alanya Limanı'na Hollanda bayraklı Oosterdam yolcu gemisi demirledi. Karaya ayak basan turistler ilçenin tarihi yerlerini gezdi.

Alanya'ya geçtiğimiz günlerde sezonun ilk yolcu gemisi gelmişti. Hollanda bayraklı 785 personel ve bin 973 yolcu taşıyan Oosterdam yolcu gemisi sabah saatlerinde Alanya Limanı'na yanaştı. Rodos Limanı'ndan gelen ve ağırlıklı olarak Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Kanada ülkelerinin yolcularını taşıyan gemi akşam 17.00 sularında Alanya'dan ayrılarak Limasol Limanına hareket edecek. Yolcu gemisinin Ağustos ayında Alanya'ya bir sefer daha yapacağı öğrenildi.

"Alanya çok eski tarihe sahip bir yer"

Alanya'ya gelen turistler iskeleden çıkış yaptıktan sonra ilçenin tarihi yerlerini gezerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Hollanda vatandaşı olan Peter Maij (77), Alanya'nın tarihi bir ilçe olduğuna dikkat çekere, "Yolculuğumuz çok iyi geçti. İki gündü ama çok güzeldi. İlk izlenimim çok iyi. Burayı sevdim. Alanya çok eski tarihe sahip bir yer. Özellikle de duvar. Türkiye'ye daha önce 5-6 kere geldim. İstanbul'a gelmiştim. Alanya'yı gezeceğiz ama haritaya ihtiyacımız var. Farklı yerlerini gezmek için haritaya ihtiyacımız var" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hollanda bayraklı yolcu gemisi Alanya Limanı'na demirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement