Hükümlülere "İyilik, Kötülük ve İnsan" Konulu Seminer - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hükümlülere "İyilik, Kötülük ve İnsan" Konulu Seminer

09.08.2012 16:40

Trabzon'da 40 hükümlüye, "iyilik, kötülük ve insan" konulu seminer verildi.

Trabzon'da 40 hükümlüye, "iyilik, kötülük ve insan" konulu seminer verildi.

Ramazan ayı dolayısıyla, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü ve İl Müftülüğünce ortaklaşa düzenlediği seminer, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Seminere, İl Müftülüğü Vaizi Hasan Şahin, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevlileri, sosyal çalışmacı Tolga Koçak, eğitimci İmdat Yavaş ve denetimli serbestlik uygulamasından yararlanarak cezaevinden tahliye edilen 40 hükümlü katıldı.

Şahin, seminerde, insanın iyilik ve kötülük yönünün bulunduğunu belirterek,

"İnsan doğruluktan iyilikten yana olmalıdır. İnsan, doğruları yapa yapa iyi insan olur. İyi insanın varacağı son nokta da cennet olur. Kötülüklerin sonu ise cehennemdir" dedi.

Onurlu yaşamanın önemine değinen Şahin, "Bu yüzden iyi, mutlu ve güzel yaşamak varken neden kötülüklere bulaşalım" dedi.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Yayıncı: Tuncay Bekar - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hükümlülere 'İyilik, Kötülük ve İnsan' Konulu Seminer - Son Dakika


Advertisement