Hür Dava Partisi İl Başkanı Doğru :Filistin Herkesin Davası Olmalıdır - Son Dakika
Yerel

Hür Dava Partisi İl Başkanı Doğru :Filistin Herkesin Davası Olmalıdır

Hür Dava Partisi İl Başkanı Doğru :Filistin Herkesin Davası Olmalıdır

Hür Dava Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Filistin davasının tüm Ümmetin davası olduğunu ifade etti.

28.08.2014 16:18  Güncelleme: 17:16

Gazze ve Işid olaylarına değinen Doğru, "Tarihi katliamlarla, ihanetlerle özdeşleşmiş bir terör şebekesi olan israil , hiçbir uluslar arası anlaşmaya uymadan katliamlarına devam etmektedir" dedi.

"FİLİSTİN MESELESİ TEPKİSİZLEŞTİRİLİYOR"

basın açıklaması yapan Hüda-Par İl Başkanı Doğru "Hiçbir kutsalı olmayan bu terör şebekesi iki aya yakındır açık hava hapishanesine çevrilmiş olan Gazze halkı üzerine her türlü silahı kullanarak yaşlı , kadın, çocuk demeden katliamlar yapmakta; camileri okulları, yerleşim birimlerini yıkıp harabeye çevirmektedir. Sözüm ona insan hakları savunucusu olduğunu iddia eden kurum, kuruluşlar İsrail çeteleri sözkonusu olduğunda sesini çıkarmadıkları gibi çoğu zaman destekler mahiyette beyanatlarda bulunmaktadırlar. İşin asıl üzücü olan kısmı ümmetin tepkisizleşmesi yapılan zülümleri günbegün kabullenip kanıksamaya başlamalarıdır. Oysaki Filistin davası sadece Filistinlilerin değil bütün ümmetin davasıdır" dedi.

"EZİDİLERİ MAĞDUR EDEN ZİHNİYETİ KINIYORUZ"

Ezidilere yapılan zulmü kabul etmediklerini sözlerine ekleyen Doğru "Son olarak suni gündemler üretilip Filistin'de yapılan katliamlar milletin gündeminden uzaklaştırılmak istenmektedir. İnancımızın gereği olarak bu katliamları gündemimizde canlı tutmak için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız. Bununla beraber yakınımızda cereyan eden zulümlerden de bihaber kalmayacağız. Bu bağlamda Ezidilere yapılanları kınadığımız gibi perde gerisinde buna sebep olan aktörleri de şiddetli bir şekilde kınıyoruz. Alan hakimiyeti sağlamak için insanların kanı üzerinde yükselmeye çalışmak en büyük zulümlerden olduğuna inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hür Dava Partisi İl Başkanı Doğru :Filistin Herkesin Davası Olmalıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement