İhsan Eroğul Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

İhsan Eroğul Futbol Turnuvası

İhsan Eroğul Futbol Turnuvası

Adana’da düzenlenen “9. İhsan Eroğul Futbol Turnuvası” sona erdi.

06.06.2014 10:13

Adana'da düzenlenen "9. İhsan Eroğul Futbol Turnuvası" sona erdi. Hiç yenilgisi bulunmayan Mersin Adliyesi takımı şampiyon oldu.

Adana'da görev yaptığı sırada yaşamını kaybeden Cumhuriyet Başsavcı İhsan Eroğul anısına düzenlenen ve yaklaşık 45 gündür süren turnuvaya 24 takım katıldı. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen üçüncülük karşılaşmasında rakibi Adana Barosu Adonisspor takımını 3-0 yenmeyi başaran Şanlıurfa Adliyesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Berkan Püsküller, Uğur Yücel ve Soner Aksoğan hakem triosunun yönettiği final karşılaşmasında Mersin Adliyesi ile Tarsus C Tipi Cezaevi takımları karşı karşıya geldi. Maçı baştan sona kadar üstün sürdüren Mersin Adliyesi, rakibini 3-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın en centilmen takımı Kahramarmaraş Adliyesi ve Ceza İnfaz Kurumu, en centilmen futbolcusu ise Adana Adonisspor'dan Rafet Köylü'ye ayrıca rakip filelere attığı 21 golle turnuvanın gol kralı olan Mersin Adliyesi'nden Selim Belci'ye kupa ve değişik ödüller dağıtıldı.

Turnuvanın ödül töreni öncesinde konuşan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, amaçlarının görev yaptığı illerde sevilen ve büyük hizmetleri olan merhum Adana Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul'un adını yaşatmak, hem de yargı çalışanları arasında birlik, beraberlik, paylaşım ve dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi. Başsavcı Yeldan, tesisleri açan ve turnuvaya büyük destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile ekibine, ayrıca diğer hizmeti geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra dereceye giren takımlara kupa ve katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye ve sponsor kuruluş Kıvanç Tekstil'in kurucusu Zeki Kıvanç'a plaket verildi.

ETKİNLİĞE KİMLER KATILDI

Turnuvada, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın kutlama mesajı okundu. Etkinliğe, Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, Mersin'in Erdemli İlçesi Cumhuriyet Başsavcısı Nebil Kurtgöz, Cezaevi İnfaz Kurulu Savcısı Necdet Yalçın Şen, İzleme Kurulu Başkanı Ali Rıza Erdemli, Adana F Tipi Cezaevi Müdürü Haydar Çalışkan, Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ile diğer yetkililer katılarak ödül verdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhsan Eroğul Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement