İlber Ortaylı, Atatürk'ün Kente Gelişinin 100. Yıl Dönümünde İzmitliler'le Buluşacak - Son Dakika
Yerel

İlber Ortaylı, Atatürk'ün Kente Gelişinin 100. Yıl Dönümünde İzmitliler'le Buluşacak

İlber Ortaylı, Atatürk\'ün Kente Gelişinin 100. Yıl Dönümünde İzmitliler\'le Buluşacak

İzmit Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kente gelişinin ve ilk basın toplantısını düzenleyişinin 100. yıl dönümü olan 16 Ocak Pazartesi günü, Prof. Dr. İlber Ortaylı ile İzmitliler'i söyleşide buluşturacak.

06.01.2023 15:04  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kente gelişinin ve ilk basın toplantısını düzenleyişinin 100. yıl dönümü olan 16 Ocak Pazartesi günü, Prof. Dr. İlber Ortaylı ile İzmitliler'i söyleşide buluşturacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 16 Ocak 1923 tarihinde Kasr-ı Hümayun'da düzenlediği, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geleceğine yönelik hedeflerini anlatarak yol haritasını çizdiği tarihi basın toplantısının bu yıl 100. yıl dönümü kutlanacak. İzmit Belediyesi, bu önemli günün yıl dönümünde düzenleyeceği söyleşide Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı ağırlayacak.

Belediye'nin Aydili Sanat Derneği ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) iş birliğiyle düzenleyeceği söyleşide Prof. Dr. Ortaylı, tarihi günle ilgili anekdotları İzmitli yurttaşlarla paylaşacak. Tüm İzmitlilerin davetli olduğu söyleşi, 16 Ocak Pazartesi günü saat 18.30'da İzmit Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İlber Ortaylı, Atatürk'ün Kente Gelişinin 100. Yıl Dönümünde İzmitliler'le Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement