İlçe Koordinasyon Toplantıları - Son Dakika
Yerel

İlçe Koordinasyon Toplantıları

Şaphane Koordinasyon Toplantısı Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

20.02.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şaphane Koordinasyon Toplantısı Kütahya Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

Şaphane Sinema Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Çiftçi, bu toplantıları ilçelerin koordinasyonu sağlamak, sorunlarını tespit etmek, sorunlara yerinde çözüm bulmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Çiftçi, Şaphane'de yapılan toplantının beşinci ilçe toplantısı olduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Dört ilçemizde yaptığımız toplantıda da sohbet edip varsa problemleri dinledik. Yapılan toplantıların asıl amacı sizleri dinlemek. Karayolları ile ilgili genel kapsamda yol yapılması gerekip de yapılması gereken her noktaya girildi. Projeler yapılıyor, bu projelerden bazıları ihale aşamasında, bazıları da yapıldı. DSİ'de yatırım yapılması gereken bütün su havzalarına yatırım yapıldı. Yapılmayan noktalarda da bazı istekler ve teknik sebepler var. Şaphane'de birlik ve beraberlik içinde el ele vererek çalışacağız. Eğitim her yerde olduğu gibi burada da birinci önceliğimiz olacak."

Toplantıya, Şaphane Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İl Sağlık Müdürü Erkan Gaygısız, Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit ve diğer kurum ve kuruluşların amirleri katıldı.

Muhabir: Mehmet Altıntaş/ Hadi Şengül

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlçe Koordinasyon Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement