İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

Aksaray'da, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar protesto edildi Hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

08.08.2014 16:45

Aksaray'da, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar protesto edildi, hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Aksaray'da cuma namazı sonrası Ulu Camii önünde toplanan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aksaray Şubesi üyeleri ve vatandaşlar, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti. Vatandaşlar, hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Grup adına konuşan İHH Aksaray Şubesi Başkan Yardımcısı Şenol Köse, " Doğu Türkistan, Gazze, Myanmar, Suriye ve Somali başta olmak üzere dünyanın dört bir köşesinde ölen Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldık. Cenabı Allah, mekanlarını cennet eylesin. Bizler daima zulüm gören, haksızlığa uğrayan insanların yanındayız. İnşallah bu zulümler bir an önce biter" dedi. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement