İsrail Saldırıları, Sakarya'da Protesto Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail Saldırıları, Sakarya'da Protesto Edildi

İsrail Saldırıları, Sakarya\'da Protesto Edildi
16.11.2012 14:20

İsrail askerlerinin Filistin topraklarında sürdürdüğü saldırılar devam ederken, yüzlerce Sakaryalı dün gece Adapazarı Orhan Camii bahçesinde protesto gösterisi düzenledi.

İsrail askerlerinin Filistin topraklarında sürdürdüğü saldırılar devam ederken, yüzlerce Sakaryalı dün gece Adapazarı Orhan Camii bahçesinde protesto gösterisi düzenledi.

Adapazarı Orhan Camii bahçesinde toplanan yüzlerce Sakaryalı, "Filistin, yalnızca direnerek özgür kalacaktır" sloganları attı.

Protesto gösterilerine başta Saadet Partisi, Anadolu Gençlik Deneği ile İHH Derneği ve birçok Sakaryalı katıldı ve İsrail saldırılarına kınama bildirgesi yayınladı.

Ortak bildirgeyi yazılı ve sözlü olarak okuyan sözcüler, İsrail aleyhine tezahürat yaptı. İsrail'in Gazze saldırılarını protesto eden gruba, bazı sivil toplum örgütleri de destek verdi. Üyeler, gecenin geç saatlerinde Orhan Camii önünde toplandı. "İsrail Gazze'de, Esad Suriye'de çocukları öldürüyor", "İsrail Filistin'den, Esad Suriye'den defol", "Hepimiz Gazzeli, hepimiz Suriyeliyiz", "Kahrolsun İsrail" yazılı dövizler taşıyan kalabalık, tekbirler getirerek, "Katil İsrail hesap verecek", "Vur Hamas vur, İsrail'i vur" sloganları attı.

Küçük yaştaki çocukların da katıldığı gösteride İsrail'in saldırıları kınanırken, gösteriler olaysız bir şekilde sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsrail Saldırıları, Sakarya'da Protesto Edildi - Son Dakika


Advertisement