İzmir'de Huzurevindeki Yangın - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Huzurevindeki Yangın

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevinde çıkan yangında KOAH hastası bir kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

08.08.2015 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevinde çıkan yangında KOAH hastası bir kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Kocaoğlu, bir kişinin de durumunun ağır olduğunu, hastaneye kaldırılanların ise ayakta tedavi edildiğini ifade etti.

Huzurevinde incelemelerde bulunan Kocaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 20.30 sıralarında televizyon izlenen bölümde çıkan yangına itfaiyenin hemen müdahale ettiğini, yaşlıların kurtarıldığını, bir kişinin ise hayatını kaybettiğini belirtti.

Kocaoğlu, durumu ağır olan bir yaralının Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığını, diğerlerinin ise ayakta tedavi edildiğini ifade ederek, "Hepimize geçmiş olsun. Burayı tahliye ediyoruz. Onları Eşrefpaşa Hastanesine ve uygun yerlere yerleştiriyoruz. Yangının çıkış nedeni henüz belli değil. Olay yeri inceleniyor. Rapor çıktığı zaman hepimizin haberi olacak" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Cemil Şeboy ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da huzurevine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Zübeyde Hanım Huzurevinde çıkan yangında 2'si ağır 30 kişi tedavi altına alınmış, durumu kritik bir kişi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Huzurevindeki Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement