İzmir Gmo Başkanı Önal, Bakan Arslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İzmir Gmo Başkanı Önal, Bakan Arslan'ı Ziyaret Etti

İzmir Gmo Başkanı Önal, Bakan Arslan\'ı Ziyaret Etti

Gemi Mühendisleri Odası (GMO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

12.08.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemi Mühendisleri Odası (GMO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Gemi Mühendisleri Odası (GMO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önal beraberinde Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı ziyaret etti.

GMO Merkez yönetim kurulu ile birlikte gerçekleştirilen görüşmede denizcilik ve gemi inşa sektörünü için yapılacak etkinlikler konuşuldu. Görüşmede Bakan Arslan'a Gemi Mühendisleri Odası'nın önümüzdeki dönemde üyeleri için yapacağı faaliyetler ve sektör içerisinde planlanan etkinliklerin sunumu yapıldı. Kendisi de gemi inşaatı mühendisi olan Bakan Arslan, meslektaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktararak bundan sonraki süreçte de bakanlık olarak sektör için yapılacak hizmetlerin hız kesmeden artarak devam edeceğini belirtti.

Görüşme sonrasında Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu adına Bakan Arslan'a teşekkür plaketi sunan Şube Başkanı Mehmet Önal Bakanlık tarafından bölgede yürütülen projelerin önemini vurgulayarak yapılan ve yapılması planlanan projeler için teşekkürlerini iletti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Gmo Başkanı Önal, Bakan Arslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement