İzmirliler, Cumhuriyet'in 100. yılını Kültürpark'ta kutluyor - Son Dakika
Yerel

İzmirliler, Cumhuriyet'in 100. yılını Kültürpark'ta kutluyor

İzmirliler, Cumhuriyet\'in 100. yılını Kültürpark\'ta kutluyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılı için Kültürpark'ta düzenlenecek olan Cumhuriyet Gençlik Etkinlikleri ile İzmirlileri bir araya getiriyor. Etkinlikler kapsamında yapay zeka ile Atatürk ile fotoğraf çekme imkanı, oyun alanları, atölyeler ve renkli etkinlikler yer alacak. Ayrıca, Kenan Doğulu'nun konseri ile Cumhuriyet'in 100. yaşını kutlayacak olan İzmirliler, Kenan Doğulu'nun İkinci Yüzyıl Marşı'nı canlı performans ile dinleme fırsatı bulacak.

28.10.2023 17:42  Güncelleme: 17:59

İzmirliler, Cumhuriyet'in 100. yılını 'Cumhuriyet Gençlik Etkinlikleri' kapsamında Kültürpark'ta hep birlikte kutlayacak. Gün boyu süren etkinliklerin ardından akşam sahne alacak olan Kenan Doğulu, Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılı Marşı'nı seslendirecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılı için şehrin dört bir yanında bir dizi etkinlikler düzenliyor. 29 Ekim Pazar günü saat 13: 00'te başlayacak Cumhuriyet Gençlik Etkinlikleri, Kültürpark'ta gerçekleştirilecek. Kutlamaların önemli bir ayağı olarak; yapay zeka sayesinde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile fotoğraf çekilmek mümkün olacak. Gençler ve çocuklar için farklı oyun alanları, zipline ile macera parkurundan farklı alanlarda atölyelere, Cumhuriyet temalı bilgi yarışmasından rengarenk boyalarla yapılacak Colour Fest'e kadar birçok etkinlik düzenlenecek. Çocuklar, ayrıca, lunaparkta da İzmir Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla keyifli dakikalar geçirecek. Etkinlikler, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarının unutulmaz bir parçası olacak.

KENAN DOĞULU KÜLTÜRPARK'TA SAHNE ALACAK

29 Ekim akşamı ise İzmirliler, Kültürpark'ta Kenan Doğulu konseri ile Cumhuriyet'in 100. yaşını selamlayıp 2. Yüzyılı birlikte karşılayacak. Kenan Doğulu'nun Cumhuriyet'in 100. Yıl için yaptığı İkinci Yüzyıl Marşı da ilk kez canlı performans ile izleyici ile buluşacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmirliler, Cumhuriyet'in 100. yılını Kültürpark'ta kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement