İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'ten Depremzede Çocuklar İçin 'Kahvaltılık Yardımı' Çağrısı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'ten Depremzede Çocuklar İçin 'Kahvaltılık Yardımı' Çağrısı

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet\'ten Depremzede Çocuklar İçin \'Kahvaltılık Yardımı\' Çağrısı

Deprem bölgesinde çalışmalarına devam eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, afet bölgesindeki çocuklar için İzmitlilere kahvaltılık yardımı çağrısı yaptı.

26.02.2023 12:56  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deprem bölgesinde çalışmalarına devam eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, afet bölgesindeki çocuklar için İzmitlilere kahvaltılık yardımı çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından bölgeye giden ve İzmit'teki ekibiyle koordineli şekilde çalışan Başkan Hürriyet, Hatay'ın Defne ilçesindeki aşevinde, çocukların kahvaltı yapmayı çok özlediklerini aktararak İzmitlileri dayanışmaya çağırdı. Başkan Hürriyet, dayanışma çağırısında şunları kaydetti:

"Hatay Defne'de çok sayıda komşularımız, kardeşlerimiz, çocuklarımız oldu. Hepsiyle duygusal bağ geliştirdik. Bu akşam bölge halkıyla sohbet ederken 'Çocuklar sürekli sabah çorba içiyorlar. Artık kahvaltıyı özlediler' deyince içim cız etti. Bölge koşullarına göre hep kuru gıda bağışı çağrısı yapmıştık. Ama artık çocukların, besleyici gıda ihtiyacı için kahvaltılık malzemeye de ihtiyacı var. Yardım etmek isteyenler özellikle kahvaltılık malzeme bağışında bulunursa çok seviniriz."

Yurttaşlar, kahvaltılık malzeme bağışlarını Yunus Emre Kültür Merkezi'ne ulaştırabilecek ve 0262 318 00 00 numaralı telefondan konuya ilişkin bilgi alabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'ten Depremzede Çocuklar İçin 'Kahvaltılık Yardımı' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement