Alanya'da çalışma izni olmayan yabancılara yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İncekum, Konaklı ve Mahmutlar beldelerindeki 8 adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında çalışma izni bulunmadığı belirlenen Gürcistan uyruklu R.A. (31) ve C.M.G. (34) ile Bulgaristan uyruklu R.S.R. (37) gözaltına alındı.
Haklarında yasal işlem yapılan yabancılar, sınır dışı edilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Amirliği ekiplerine teslim edildi.
İzinsiz yabancı çalıştırdıkları belirlenen işverenler hakkında 6 bin 795 lira, işçilere de 679 lira idari ceza uygulandı. - Antalya
Son Dakika › Yerel › Kaçak Çalışan Yabancılara Operasyon: 3 Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?