Kadın Girişimciler Derneği'nden Vali Kızılcık'ın Eşine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kadın Girişimciler Derneği'nden Vali Kızılcık'ın Eşine Ziyaret

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Emine Gürkök ve yönetim kurulu üyeleri, Avrasya pazarında Kanaviçe Sokak'ın açılışına verdiği destekten dolayı Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık ziyaret etti.

04.03.2013 15:40

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Emine Gürkök ve yönetim kurulu üyeleri, Avrasya pazarında Kanaviçe Sokak'ın açılışına verdiği destekten dolayı Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık ziyaret etti.

Kızılcık, girişimci kadınları her fırsatta desteklemeye çalıştığını belirterek, "Kadının sosyal hayatta var olması gerekiyor. Evine gelir getiren bir rol üstlenmeleri toplumumuz adına da son derece önemli. Karadeniz kadını zaten çok girişken. Kendilerine fırsatlar tanındığında bunu çok iyi değerlendirdiklerini ve ortaya güzel ürünler çıkardıklarını görüyoruz. Onlara sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kadın girişimcilere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca yürütülen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile projelerinden de bahseden Kızılcık, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde 19 Aralık'ta hayata geçirilen Gönül Elçileri projesi Trabzon'da çok güzel bir şekilde yürütülüyor. Gönül elçilerimiz toplumda çok önemli konulara eğiliyorlar. Bunun yanında Koruyucu Aile Projemiz de var. Yuvalarda ve sevgi evlerinde kalan çocuklarımız için koruyucu aile olmak isteyenlerle görüşmelerimiz sürüyor. Devlet yuvalarda kalan çocuklarımıza her türlü desteği veriyor ama onların bir aile şefkatine ihtiyacı var. Bu projeler çocuklarımıza aile sıcaklığı kazandıracak" diye konuştu.

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Gürkök ise Avrasya pazarında kadınlara yönelik tahsis edilen Kanaviçe Sokak'ın burada farkındalık oluşturduğuna inandığını ifade etti.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadın Girişimciler Derneği'nden Vali Kızılcık'ın Eşine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement