Kadın Polisler ve Polis Eşleri Hünerlerini Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Kadın Polisler ve Polis Eşleri Hünerlerini Gösterdi

Kadın Polisler ve Polis Eşleri Hünerlerini Gösterdi

Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yılı dolayısıyla kutlanan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde kadın polisler ve polis eşleri arasında hamur işi ve tatlı yarışması düzenlendi.

09.04.2012 14:51

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yılı dolayısıyla kutlanan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde kadın polisler ve polis eşleri arasında hamur işi ve tatlı yarışması düzenlendi.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polisevi'nde kadın polisler ve eşleri arasında hamur işi ve tatlı yarışması düzenlendi. Yarışma öncesi konuşan İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, amaçlarının yarışmak değil birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi. Seyhan, yarışmaya katılanlara başarılar diledi. Konuşmaların ardından kadınların yaptığı tatlı ve hamur işi yemekleri jüri önüne çıktı. Jüri üyeleri, 78 tatlı ve pastaların görünüş ve lezzetine göre puan verdi. Yapılan puanlamanın ardından dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Yarışmada 'Beyaz bahçe pasta' ile Yasemin Yıldız birinci olurken, 'Yaprak sarma' ile Aydın Durak ikinci oldu. 'Etli çiğköfte' ile Şükrü Süzen ve 'Külkedisi Pasta' ile Gülçin Soysal üçüncülüğü paylaştı. Birinciye 500 TL, ikinciye 300 TL, üçüncülere ise 100 TL ödül verildi. Dereceye girenlere ödüllerini AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin'in eşi İlkay Bilgin, Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter'in eşi Nilüfer İlter, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp verdi.

Yarışmaya katılanlara da çeşitli hediyeler takdim edildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Polisler ve Polis Eşleri Hünerlerini Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement