Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Belirlendi

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Belirlendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde TOBB Antalya İl Genç Girişimciler ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi.

26.12.2014 16:25  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya İl Genç Girişimciler ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Meclis Salonu'nda saat 10.00'da başlayan oy kullanma işlemi 16.00'da sona erdi. Seçim sonuçlarına göre Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Manavgat ekibinde Deniz Ekici, Emiş Emel Yıldırım, Hatice Baş ve Dr. Serpil Akçacıoğlu, Genç Girişimciler Kurulu'nda ise Deniz Tanır, Ş. Hazar Atalay ve Orçun Veysel Kaya yer aldı.

Manavgat'ı Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'de Deniz Ekici ve Emiş Emel Yıldırım, Antalya İl Genç Girişimciler Kurulu'nda ise Deniz Tanır, Ş. Hazar Atalay temsil edecek. Seçim sonrasında seçilen üyeleri, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve Yönetim Kurulu üyeleri tebrik etti. Boztaş yaptığı konuşmada Manavgat'ta 38 TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve 40 TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyesi olduğunu kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement