Kağıtsporlu Karatecilerden 7 Türkiye Derecesi - Son Dakika
Yerel

Kağıtsporlu Karatecilerden 7 Türkiye Derecesi

Kağıtsporlu Karatecilerden 7 Türkiye Derecesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Yalova’da yapılan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda yedi Türkiye derecesi elde etti.

20.09.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Yalova'da yapılan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda yedi Türkiye derecesi elde etti.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda Yalova Belediyesi ile Yalova Valiliği'nin desteğiyle düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler yedi Türkiye derecesi kazandı. 17-19 Eylül tarihleri arasında yapılan organizasyonda 44 ilden 531 bayan, 755 erkek sporcu mücadele etti. Kata ve Kumite olmak üzere 33 dalda dağıtılan madalyalar sahiplerini buldu.

Şampiyonanın son gününde 21 yaş altı kategorisi mücadeleleri yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler bu yıl da tatami de birçok derece kazandı. Kariyerinde üç Avrupa şampiyonluğu bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Eray Şamdan, erkekler kumite 60 kiloda onuncu Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı. 2011 Dünya Ümitler Şampiyonu Umay Tokcan, 21 yaş altı kariyerine iyi bir başlangıç yaparak Türkiye Şampiyonu oldu. 21 yaş altında Ümitler kategorisinde Sinemgül Şahin 68 kiloda Türkiye ikincisi oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Enes Bulut 70 kiloda, 68 kiloda İsmail Aydoğdu Türkiye üçüncüsü olan isimler oldu. 75 kiloda Tayfun Yıldız ile 68 kiloda Kübra Ertuğ'da Türkiye üçüncüsü oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtsporlu Karatecilerden 7 Türkiye Derecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement