Kahya, Emirdağlılar Vakfı Başkanlığına Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Kahya, Emirdağlılar Vakfı Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Kahya, Emirdağlılar Vakfı Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Emirdağ Sosyal Dayanışma Kültür ve Eğitim Vakfı’nın 20 Mart’ta gerçekleştireceği başkanlık seçimi öncesi Murat Kahya adaylığını açıkladı.

15.03.2016 11:48

Emirdağ Sosyal Dayanışma Kültür ve Eğitim Vakfı'nın 20 Mart'ta gerçekleştireceği başkanlık seçimi öncesi Murat Kahya adaylığını açıkladı.

Bir otelde Emirdağlılar ile bir araya gelen Kahya, açıklamalarda bulundu. Sözlerine, Ankara'da yaşanan terör saldırısından dolayı başsağlığı diyerek başlayan Kahya, "Ankara'da yaşanan vahşi saldırıdan dolayı milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Vakfımızın kurulmasında ve bugünlere gelmesinde katkı sağlayan herkese de teşekkür ederim. Ben ve arkadaşlarım, vakfımızdaki kültürel faaliyetlerin daha da fazla olması için çalışacağız. Sadece Eskişehir'de de faaliyet göstermeyeceğiz. Veren el olmak istiyoruz. Kültür ve sanatta Emirdağ'ı ön plana çıkarmak istiyoruz. Vakfımızın hizmet binasını da aktif hale getirmek istiyoruz. Destek olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahya, Emirdağlılar Vakfı Başkanlığına Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement