Kamu Hastaneler Birliği Ağrı Genel Sekreteri Op. Dr. Burak Karabulut, amaçlarının, var olan hizmetin daha iyi yerlere taşınmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Karabulut, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıkta yeni bir dönemin başlayacağını, önceliklerinin vatandaş memnuniyeti olacağını belirtti.
Sağlık Bakanlığı'nın getirdiği bu yapılanmayla sağlık hizmetlerinde her alanda daha profesyonel yönetim anlayışının yerleşeceğini ifade eden Karabulut, şunları kaydetti
"Bakanlığımız son 10 senedir ciddi ve önemli hizmetler yaptı. Ağrı'da da sağlık hizmetleri devam ediyor. Bu kurumun ve teşkilatın kurulmasındaki esas amaç ve gaye, var olan hizmetlerin daha iyi planlanması. Özellikle insan kaynakları ve mali noktada üzerimize düşenin yapılması. Amacımız, var olan hizmetin daha iyi yerlere taşınması."
Karabulut, Ağrı Devlet Hastanesi'nin belli bir aşamaya geldiğini belirterek, Ağrı'da ciddi bir sağlık talebinin olduğunu, kendilerinin de bu talepleri vatandaşa arz etmekle mükellef olduklarını sözlerine ekledi.
Muhabir: Fethullah Yaman
Yayıncı: Hasan Özkal - AĞRI
Son Dakika › Yerel › Kamu Hastaneler Birliği Ağrı Genel Sekreteri Karabulut.'Amacımız, Var Olan Hizmetin Daha İyi... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.