Ağrı'da Kamyonetteki İnek Şoför Mahalline Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Kamyonetteki İnek Şoför Mahalline Çarptı: 4 Yaralı

Ağrı'da seyir halindeyken lastiği patlayan kamyonetteki büyükbaş hayvanın şoför mahalline çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

12.11.2013 16:28

Ağrı'da seyir halindeyken lastiği patlayan kamyonette bulunan büyükbaş hayvanın şoför mahalline çarpması sonucu 4 kişi yaralandı. Büyükbaş hayvan ise telef oldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Cafer Erkul'un (32) kullandığı ve kasasında bir inek bulunan 04 AC 917 plakalı kamyonetin, Ağrı- Van karayolu Selahattin Eyyübi Mesire alanı mevkisinde sağ ön lastiği patladı.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kamyonetin kasasındaki inek, sürücü mahalline vurduktan sonra kasayı parçalayarak orta refüje düştü.

Kazada yaralanan sürücü Erkul ile yanındaki Mehmet Nuri Cankaya (29), Mehmet Demir (57) ve Cahit Erkul (20), olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Orta refüje düşen inek ise telef oldu.

Kazada yaralanan Cahit Erkul, yaptığı açıklamada, kamyonetin seyir halindeyken bir anda lastiğinin patladığını, bunun üzerine sürücünün frene bastığını anlatarak, "Cafer abi direksiyon hakimiyetini kaybedince kasadaki inek önce sürücü mahalline çarptı, bizi yaraladı sonra da kasayı parçalayarak yola düştü" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Kamyonetteki İnek Şoför Mahalline Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement