Kanal Hisarcık" Projesine İlk Kazma - Son Dakika
Yerel

Kanal Hisarcık" Projesine İlk Kazma

Kanal Hisarcık" Projesine İlk Kazma

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde Koca Çay üzerinde gerçekleştirilecek olan ve DSİ Bölge Müdürlüğünce 1 Milyon 810 bin 758 TL’ye ihale edilen “Kanal Hisarcık” projesi için yüklenici firma tarafından ilk kazmanın vurulduğu bildirildi.

01.06.2016 13:49

Kütahya'nın Hisarcık İlçesinde Koca Çay üzerinde gerçekleştirilecek olan ve DSİ Bölge Müdürlüğünce 1 Milyon 810 bin 758 TL'ye ihale edilen "Kanal Hisarcık" projesi için yüklenici firma tarafından ilk kazmanın vurulduğu bildirildi.

İhaleyi alan firma tarafından bin 145 uzunluğundaki "Kanal Hisarcık" proje alanında bulunan yapıların yıkım ve ağaç kesim işlemlerine başlandı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,"Kanal Hisarcık" Proje alanında gerekli görülen arazilerin peyderpey istimlak edileceğini söyledi.

Başkan Çalışkan, 31 Aralık 2016 Tarihine kadar tamamlanması planlanan ilçe tarihinin en büyük projesi çerçevesinde Karşıyaka ve Yeşilhisar mahallelerini birbirine bağlayan köprü ile Belediye Parkı içerisinde bulunan asma köprünün de yeniden yapılacağını ifade etti.

Çalışkan,"İlçemize sosyal açıdan büyük katkı sağlayacak yaklaşık bin 145 metre uzunluğunda ve 50 metre genişlikteki kanal çevresinde mesire ve oturma alanları ile yürüyüş yolları da bulunacak." dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanal Hisarcık' Projesine İlk Kazma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement