Kar'dan, Şoförler Odası Başkanı Bahar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kar'dan, Şoförler Odası Başkanı Bahar'a Ziyaret

Kar\'dan, Şoförler Odası Başkanı Bahar\'a Ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Sadık Kar ve beraberindekiler, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar’ı ziyaret etti.

12.03.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Sadık Kar ve beraberindekiler, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar'ı ziyaret etti.

Ziyarette seçimlerde şoför esnafından destek beklediklerini söyleyen Zonguldak Belediye Başkan adayı Sadık Kar, "Sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız ziyaretler kapsamında bugün Şoförler Odası Başkanlığı'ndayız. Bu kapsamda ziyaret yapıyoruz. Her parti gibi bizde bu konuda bütün sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz. Amacımız Zonguldak'ı yaşanabilir kılabilmek. Bugüne kadar iktidara gelmiş olan bütün partiler, Zonguldak Belediyesini alan bütün partiler maalesef Zonguldak'a hizmet götürmediler. Biz bu hizmeti her zaman getireceğimizi söylüyoruz. Her zaman iktidara geldiğimizde belediye başkanlıklarında göreve geldiğimiz bütün şehirleri yaşanabilir hale getirdik. Bu geçmişimiz bugün yapacağımız, bundan sonra yapacağımız hizmetlerin teminatıdır diye bakıyoruz, insanlarında böyle bakmasını istiyoruz. Zonguldak bugüne kadar hizmet görmemesinin karşılığında şuanda açmaza girmiş olan problemlerin içinde yaşıyor. Yalnız şunu söylemek lazım bütün partiler seçimden sonra kendilerinin yapacaklarını broşürlerini bastırdılar, beyannamelerini bastırdılar ve dediler ki biz bunu yapacağız. Ama bugüne kadar bütün seçimlerden sonra o daha önce yapılan seçimlerden önce bastırdıkları beyannamelerini, sözlerini hiç tutmadılar. Bundan sonrada artık millet güvenmiyor bunların sözlerine güvenmiyor. Onun için insanlar daha çok gerilim siyaseti uygulayarak oy almaya çalışıyor partiler. Daha çok hizmet odaklı çalışmaları kim yapıyorsa milletimizin ona destek vereceğini tahmin ediyoruz, bekliyoruz. Onun için geçmişimiz hizmetlerle ve ciddi uygulamalarla dolu bir geçmişimiz var. İnşallah biz geldiğimiz zamanda Zonguldak için bir milat başlayacak, bu günkü problemlerin hepsi birer birer halledilecek. Bizim içinde Zonguldak bugün başlanması önümüzdeki beş seneye içerisinde de yaşanabilir bir seviyeye ulaşması için bir fırsattır bu seçimler. Biz tabi bütün halkımızla kucaklaşarak onların yanlarına gidiyoruz ama sivil toplum kuruluşlarının da millet üzerindeki etkisini biliyoruz, onlardan da bu konuda destek bekliyoruz. Bu kapsamda da Osman Başkanı ziyaret ediyoruz. İnşallah desteklerini ve kurumun desteğini de, şoför esnafının da desteğini de arkamıza alacağız diye bekliyoruz" dedi.

Ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar ise çıktıkları yolda başarılar dileyerek, "Öncellikle kendilerine teşekkür ediyorum. Seçim süresi içerisinde bütün siyasi partilerin temsilcileri bizleri gelip bizleri ziyaret ediyorlar. Yapacakları projelerini anlatıyorlar. Bizlerde bu çıktıkları yolda kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizim şehrimizin sorunları bir şekilde geçmişten beri bellidir. Herkes işte seçim zamanın da geleceği zaman işte bunları halledeceğini beyan ediyorlar ama maalesef Zonguldak yıllardır aynı şekilde duruyor. Keşke vaad edilenlerin hiç olmazsa yarısı yapılsa, her gelen vaad ettiğinin yarısını yapmış olsa Zonguldak bugünkü durumda olmazdı diye düşünüyorum. Bizler siyaset yapmadan siyasetin içerisinde müdahale olan kuruluşlar olarak biz şunu isteriz. Bizim esnafımızla ilgili sorunları çözebilecek olan her kimse, hangi siyasi partiyse biz onlarla daha yakın olmayı esnafımız adına düşünürüz. Bizim sıkıntılarımız belli bir aşamada bunu daha öncede defalarca anlattık. Esnaf Zonguldak'ta hep aynı yerde duruyor. Bir başka illerde biz şunu da gördük. Siyasi partililerin temsilcileri sivil toplum örgütleri ile devamlı dirsek temasında olduklarını biz biliyoruz ve görüyoruz. Ama maalesef Zonguldak'ta bu iletişimi halen daha sağlayamadık. Zonguldak merkezinde 9 tane sivil toplum örgütü var. Ama bunlar siyasi temsilciler anlamında yok sayılıyorlar. Siyasi partilerin temsilcileri bu sivil toplum örgütleri ile iletişimleri daha iyi bir noktaya oturturlarsa o şehrin geleceğinin daha güzel olacağını biz düşünüyoruz. Böyle olması gerekiyor. İnşallah bizim esnafımıza hayırlı olacak, bizim esnafımızla ilgili projeleri gerçekten gerçekleştirebileceğine inandığımız bir siyasi partiye mutlaka bizler gönlümüzde olan partiye destek vereceğiz. Sorunlarımızı gelen siyasi parti temsilcilerine anlatıyoruz. Gelen bütün siyasi partilere teşekkür ediyoruz. Çıktıkları bu yolda hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah Zonguldak için hayırlı olur" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kar'dan, Şoförler Odası Başkanı Bahar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement