Karabağlar Belediyesi'nde Bayramlaşma Sevinci - Son Dakika
Yerel

Karabağlar Belediyesi'nde Bayramlaşma Sevinci

Karabağlar Belediyesi\'nde Bayramlaşma Sevinci

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim amirleri ve belediye personeli, ana hizmet binasındaki Muzaffer İzgü Konferans Salonu'nda bir araya gelerek bayram sevinci paylaştı.

30.04.2022 11:25  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim amirleri ve belediye personeli, ana hizmet binasındaki Muzaffer İzgü Konferans Salonu'nda bir araya gelerek bayram sevinci paylaştı.

Ramazan Bayramı'nın ülkemize bolluk ve bereket getirmesini dileyen Başkan Selvitopu, "Karabağlar Belediyesi istikrarlı yapısını korumaya ve 500 bin insanımıza daha nitelikli hizmet vermek için çalışmaya devam edecektir" dedi.

Ramazan'ın barış, hoşgörü, sevgi ve saygı ayı olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, "Her akşam iftar sofralarında buluşarak dayanıştığımız bu ayı tamamlamak üzereyiz. Birkaç gün sonra hep birlikte bayram coşkusunu aynı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde yaşayacağız" diye konuştu.

DAYANIŞMAYLA ATLATILDI

Dünya ve ülke olarak zorlu bir pandemi sürecinden geçtiğimizi hatırlatan Başkan Selvitopu, bu sıkıntılı günlerden dayanışma ve yardımlaşmayla çıkıldığını söyledi. Bu duygu ve davranışların Anadolu insanına uzak olmadığına dikkat çeken Başkan Selvitopu, "Ülkemizin, toplumumuzun genelinde kavgadan çok barış ortamı vardır. Geleneklerimiz, göreneklerimiz, inanışlarımızın bunda etkisi çok büyük. Anadolu coğrafyası sevginin, hoşgörünün, saygının yoğun yaşandığı bir yer olmaya devam ediyor" dedi.

Karabağlar Belediyesi'nin de bu değerlere bağlı bir anlayışla, herkese eşit mesafede durarak 500 bin insana hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

"Karabağlar Belediyesi şu anda istikrarlı hizmet veren ender yerel yönetimlerden biri oldu. Bundan sonraki süreçte de yine sizlerle birlikte standardı çok daha yüksek hizmetleri üreterek Karabağlar halkına sunacağız. Önümüzdeki günlerde Dijital Arşiv ve ISO 9001 Kalite Belgesi olmak üzere iki önemli çalışmamız olacak. Her iki proje tamamlandığında ve birbiriyle entegre olduğunda, Karabağlar Belediyesi'nin hizmet kalitesi çok yükselecek. Sonuçta bu hizmetlerimiz vatandaşlarımızı memnun ettiği sürece, birçok sorunu da aşmış olacağız. Şu an itibariyle hiçbir çalışanımızın belediyeden alacağı yok. Dilerim önümüzdeki günlerde ekonomi istikrara kavuşur ve daha iyi hizmet verir hale geliriz. Özellikle geçen yıl temelini attığımız Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te hizmete açarız. Böylece Karabağlar'a güzel bir tesisi hep birlikte kazandırmış oluruz."

Ramazan Bayramı'nın ülkemize bolluk, bereket ve barış getirmesini dileyen Başkan Selvitopu, "Hepinize ailelerinizle, yakınlarınızla sevgi, saygı ve hoşgörü içinde huzurlu ve mutlu bir bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.

Daha sonra Başkan Selvitopu, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları personelle tek tek bayramlaştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Karabağlar Belediyesi'nde Bayramlaşma Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement