Karaosmanoğlu'na Çevre Plaketi - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu'na Çevre Plaketi

Karaosmanoğlu\'na Çevre Plaketi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çevre ile ilgili çalışmalarından dolayı bir plaket daha verildi.

19.07.2012 14:27

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çevre ile ilgili çalışmalarından dolayı bir plaket daha verildi. TÜKÇEV, İzmit Körfeziyle ilgili gerek çevre düzenlemeleri gerekse arıtma tesisleriyle denizin temizlenerek doğal hayata kazandırılması ve bu çalışmaların örnek teşkil etmesinden dolayı Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'na plaket verdi. Çevre plaketini, İstanbul Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen programda Başkan İbrahim Karaosmanoğlu adına Başkan Danışmanı Ömer Polat aldı. Plaketi ANG Vakfı Başkanı Ali Nihat Gökyiğit takdim etti.

Programa Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züvher Çetinkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, TÜKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Aslan, Sivil Toplum Kuruluşları ve çevreciler katıldı. Programda yaptığı konuşmada Başkan Danışmanı Ömer Polat, plaketin en anlamlı tarafının İzmit Körfezi olduğunu ifade etti. Başkan danışmanı Polat, "Eskiden İzmit'ten geçerken insanların burnunu tıkadığı bir körfez varken şimdi her köşesinde denize girilebilen bir körfezimiz var. 2004'ten bu yana yapılan çevresel çalışmalarımız bu gibi değerlendirmelerle daha da teşvik edici olacaktır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu'na Çevre Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement